House H / mattch

first_imgHouse H / mattchSave this projectSaveHouse H / mattch Houses ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/300784/house-h-mattch Clipboard Japan Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/300784/house-h-mattch Clipboard “COPY” 2012 Save this picture!© nacasa&partners+ 33 Share Architects: mattch Area Area of this architecture project CopyHouses•Nagoya-shi, Japan Area:  115 m² Year Completion year of this architecture project House H / mattch Photographs Projects Photographs:  nacasa&partnersSave this picture!© nacasa&partnersText description provided by the architects. The site is in the corner of the hill lot, surrounded of low-rise buildings.  Save this picture!© nacasa&partnersI suggest to the owner in the first meeting, even while still allowing efficient conductors, that one big connected space will be good and effective.  Save this picture!© nacasa&partnersWhile at the same floor plan in plan view is simple and functional, Site in accordance with the shape that falls gently toward the back, placed lower is the dining room in the level of the water surroundings.  Save this picture!© nacasa&partnersTherefore, the upper loft space that can be used to divide into two chambers, the future layout will be near from dining. In addition, the installation of windows that opens to the dining and bedroom vanity. With these operations you can always stay with each other part of the family no matter in which part of the house you are.  Save this picture!© nacasa&partnersIn order to provide a slit-shaped skylight near the north of the building, a gently curving ceiling was designed to spread the light to every corner of the room. Shape and design of the lighting down light posts and railing, has been dug, tuned to line the ceiling, exudes a sense of soft air.  Save this picture!© nacasa&partnersBecause the owner works for the wholesale paint company, the visitor have to feel the house as paint showroom The internal coating to clean the air. Save this picture!© nacasa&partners External with waterproof paint to follow the swing, was used to paint both inside and outside the building shape turn its characteristic.Save this picture!PlanProject gallerySee allShow lessSustainable Temporal Theatre Design CompetitionArticlesHelsinki Central Library Competition Entry / PAR + ArupArticles Share ArchDaily “COPY” CopyAbout this officemattchOfficeFollowProductsSteelConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesNagoya-shiHousesJapanPublished on December 03, 2012Cite: “House H / mattch” 03 Dec 2012. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogLouvers / ShuttersTechnowoodSunshade SystemsRailing / BalustradesMitrexIntegrated Photovoltaic Railing – BIPV RailingMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassWindowsVitrocsaMinimalist Window – GuillotineGlassLAMILUXGlass Roof PR60 PassivhausSinksBradley Corporation USASinks – Verge LVG-SeriesSealantsSikaConstruction Solutions in Stavros FoundationShower TraysAcquabellaShower Tray – Focus BetonPatios / TerracesFranken-SchotterPatios and TerracesCeramicsTerrealTerracotta cladding in Le TrèfleSkylightsFAKROWooden pivot roof windows FYP-V proSkySynthetics / AsphaltFirestone Building ProductsRoofing System – RubberGard EPDMMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *